Facebook Twitter LinkedIn
 

Quizavond Oirschot Vooruit daverend succes

Sen  |  26-11-2017

Onder de bezielende presentatie van Hank van Nunen en Harm Hems en met hulp en ondersteuning van bijna het gehele 13de is de jaarlijkse quizavond gisteren tot een daverend succes verworden. De OV-kantine zat bomvol met naar schatting 250 man, verdeeld over 25 teams bestaande uit zowel leden van Oirschot Vooruit als ook van HCO. Zij streden om de felbegeerde hoofdprijs maar uiteindelijk m.n. voor de eer.

De quiz bestond uit vragen van velerlei aard zoals kennis over onze gemeente, sex, muziekfragmenten en natuur. Naast deze vragen moesten er door 1 deelnemer per team enkele individuele behendigheidsopdrachten worden uitgevoerd. Uiteindelijk bleek het 8ste seniorenteam te beschikken over de meeste kennis en kunde en ging er met de hoofdprijs vandoor. 

Dames 2 HCO is 3e geworden!

Aan het eind van de strak geregisseerde quiz was er nog een loterij met vele leuke prijzen. Daarna was het tijd om de avond feestelijk af te sluiten met muziek van discjockey Stefan. Om 1.30  uur kwam er een einde aan deze mooie avond, waarop we met trots terug mogen kijken.

Nieuwsafbeelding