Facebook Twitter LinkedIn
 

Pro League was bij HCO - jij kunt er ook bij zijn

Alg  |  27-5-2019

Afgelopen zaterdag was namens de KNHB en de Rabobank de Pro League Clubtour bij Hockeyclub Oirschot. Voor dit (onverwachtse) bezoek namen we de Rabo Club Tribune, Stockey en maar liefst 2 internationals mee. Beiden hockeyend bij Oranje- Rood:

  • Pirmin Blaak heeft 76 interlands op zijn naam staan, niet als veldspeler, maar onder de lat als keeper.
  • Teun Beins is sinds januari 2019 geselecteerd voor het oranje elftal. 

Zij hebben handtekeningen uitgedeeld en teams konden met ze op de foto. Dit om de kaartverkoop van de FIH Pro League te promoten. 

Pirmin en Teun hebben gezellig de kampioenschappen van MC2 en MC3 meegevierd.


Pro League

De Pro League is een internationale competitie waaraan negen van de beste landen ter wereld meedoen. Elk land speelt vanaf januari tot en met juni 2019 acht thuis- en acht uitwedstrijden. De beste vier teams plaatsen zich voor de Grand Final, die dit seizoen eind juni in het Wagener Stadion in Amsterdam wordt gespeeld. De Pro League komt onder andere in plaats van de Champions Trophy en de Hockey World League en is komend jaar een van de kwalificatietoernooien voor de Olympische Spelen. In de Pro League wordt ieder competitiewedstrijd gespeeld in het land van het thuisland, Nederland! Waardoor de kans op volle tribunes groter is. 


Kaartverkoop

Je kunt nu kaartjes kopen voor één van de wedstrijden die de Oranje Dames en Heren in Nederland spelen. Of koop vast plaatsbewijzen voor de finales, die tijdens de Grand Final ook in Nederland worden gespeeld. Dus wacht niet langer en verzeker je van een kaartje voor dit OranjeHockey feest! https://fihproleague.nl/tickets/
Nieuwsafbeelding