Facebook Twitter LinkedIn
 

Hockey stilgelegd tot en met 31 maart

Alg  |  12-3-2020
Alle trainingen en wedstrijden afgelast tot tenminste 31 maart.
Betreft dus trainingen, wedstrijden, bijeenkomsten, ook als deze met minder dan 100 personen plaats zouden vinden. Overleg bij voorkeur dan per telefoon of andere media.

Afgelasting

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft besloten alle wedstrijden af te gelasten tot en met 31 maart a.s. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competitie. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. We verwijzen jullie graag naar onze website voor de meest actuele informatie (klik hier).

 

Inhalen

Het afgelasten van 3 speelweekenden heeft een grote invloed op het verloop van alle competities. De competitieleiding van de KNHB buigt zich de komende dagen over de vraag hoe alle niet gespeelde wedstrijden alsnog kunnen worden ingepland. De competitieleiding streeft ernaar alle wedstrijden alsnog te laten spelen. Zodra er meer duidelijkheid is, worden de verenigingen (via de wedstrijdsecretariaten) geïnformeerd. Wij verzoeken jullie daarom hier even op te wachten en ons niet te mailen met de vraag of er al duidelijkheid is.


Het bestuur

Nieuwsafbeelding