Facebook Twitter LinkedIn
 

Brief van de voorzitter

Alg  |  30-8-2020

Beste leden van HCO, hockeyvrienden en -vriendinnen,


Eigenlijk niet verrassend, maar dit is voor mij een lastiger bericht dan ik dacht. Zonder een opvolger gevonden te hebben moet ik jullie mijn eerdere aankondigingen bevestigen dat ik na bijna vijf jaar stop met het voorzitterschap van de club. Een lastig bericht omdat het mooie jaren zijn geweest waarin wij met zijn allen, met ieders inzet, veel hebben bereikt. 


Samen mooie dingen realiseren schept een band en het doen van deze mededeling betekent voor mij dan ook wel iets.


Anderzijds, het is voor de club tijd voor een ander geluid en voor andere inzet. 


Voor samen mooie dingen realiseren blijft ook in de toekomst gelegenheid genoeg. Degenen die zich aangesproken voelen om als vrijwilligers iets te doen voor de club, degenen die dat zouden willen doen als bestuurslid, of als voorzitter, mogelijk in een duo-baan, weten zich verzekerd van een goede basis en van een grote groep van enthousiaste leden die zich maximaal inzet. 


Sportief, sociaal en qua accommodatie is er veel bereikt en kan er nog veel worden bereikt. Positieve uidagingen blijven er genoeg. Zoals het G-hockey.


Maar zo druk als het de afgelopen jaren rond de aanleg van de watervelden is geweest hoeft het de komende tijd niet te worden. En vooral als jullie het werk verdelen zal dat ieders taken lichter maken.


Voor mezelf geldt dat ik me moet zetten aan de verdere ontwikkeling van het kantoor waar ik werk en aan het afschrijven van een boek met een juridisch onderwerp waarmee ik bezig ben.


Ik dank jullie  voor de plezierige samenwerking en de mooie sociale en sportieve momenten!


Ik wens jullie alle goeds voor de toekomst waaronder in ieder geval het voortbestaan van een mooie hockeyclub!


Blijf gezond! Pas op elkaar!


Hartelijke  groeten, graag tot ziens op de club,


Bart Prinsen


Nieuwsafbeelding