Facebook Twitter LinkedIn
 

Sportgala Oirschot 2014 - 21 feb 2015 - STEM !

Alg  |  28-12-2014

Wie wordt sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar 2014? Geef je favorieten door via www.sportgala-oirschot.nl. Zie bijgaande poster voor meer informatie.


Arjen Robben en Ireen Wüst werden onlangs uitgeroepen tot de sportman en sportvrouw van ons land. In Oirschot gaan we ook dit jaar weer de prestaties van onze sporters honoreren. Daarom horen we graag wie voor u de beste sporters van Oirschot, De Beerzen en Spoordonk over het jaar 2014 zijn. 


Er kan gestemd worden op de sportman, sportvrouw, sportploeg en sportvereniging van het jaar. Ook wordt dit jaar de aanmoedingingsprijs weer uitgereikt aan die persoon of organisatie die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Nieuw dit jaar is de prijs voor het jeugdig talent van het jaar.


Doe je mee? Kijk dan op www.sportgala-oirschot.nl en geef je favorieten

door. 

Volg ons ook op Facebook: facebook.com/sportgalaoirschot


Favorieten aangeven voor alle categorieën kan van maandag 22 december2014 tot en met zaterdag 17 januari 2015. Uit alle aanmeldingen zal de jury per categorie 3 genomineerden kiezen waarna u nogmaals via de website uw voorkeur uit kunt spreken voor de winnaar per categorie.

Op zaterdagavond 21 februari 2015 volgt de feestelijke bekendmaking van de uiteindelijke winnaars tijdens het Sportgala van Oirschot in Sportcentrum De Kemmer. 

Kijk voor het volledige programma op de website.

Nieuwsafbeelding