Facebook Twitter LinkedIn
 

Cashless gaat niet helemaal door

Alg  |  18-1-2015

Tijdens de bijzondere ALV van 5 november 2014, hebben we o.a. aangegeven dat we als club graag willen overstappen op een cashless betaalsysteem. Voornamelijk om de veiligheid te waarborgen, daarnaast ook om het betaalgemak te stimuleren. Samen met de medewerkers van Rabobank het Groene Woud (Oirschot) zijn we vol enthousiasme aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat we hier de tweede seizoenshelft mee zouden kunnen starten.

We waren dan ook erg verrast toen we in december bericht kregen van Rabobank Nederland dat zij besloten hebben om landelijk de stekker te trekken uit haar cashless betaalsysteem zoals dat er lag. Concreet betekent dit voor ons dat wij hier dus ook niet mee verder kunnen. Erg vervelend omdat we nu nog steeds met contanten zullen zitten. Om de veiligheid en het betaalgemak echter toch (om in hockeytermen te spreken) te pushen, bieden we in ieder geval de mogelijkheid om naast contant ook via een pinautomaat te betalen. Na de winterstop starten we zoals eerder aangekondigd uiteraard wel met een nieuwe kassa en een vernieuwd assortiment. Bovendien krijgt de bar ook een nieuwe look!

We vinden het erg jammer dat we niet door kunnen gaan met cashless betalen zoals we dat voor ogen hadden, maar we gaan hier zeker mee verder en zijn dus druk bezig met het uitkijken naar alternatieven. Ons streven naar cashless blijft natuurlijk keihard overeind staan. In de ALV van maart 2015 zullen we jullie een update geven over de ontwikkelingen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je hiervoor altijd contact opnemen met onze penningmeester Stephan Wouters ([email protected]).

We zien elkaar in maart!

Nieuwsafbeelding