Facebook Twitter LinkedIn
 

MB Hockeyschool

Jeugd  |  14-7-2019

Beste ouder,

De MB Hockeyschool heeft de afgelopen jaren al verschillende zaalhockeydagen en clinics in Oirschot georganiseerd en daarnaast ons geholpen met de organisatie van de vriendjes & vriendinnetjes dag en de komende JUMBO Hockeydagen in augustus. 

Commisie jeugdzaken van HC Oirschot is verheugd de samenwerking met MB Hockeyschool verder vorm te geven en informeert jullie dan ook graag dat vanaf komend seizoen de MB Hockeyschool een vestiging op HC Oirschot gaat krijgen.

MB Hockeyschool

De MB Hockeyschool is een onafhankelijk particuliere hockeyschool die kinderen de mogelijkheid biedt in groepen van maximaal 8 kinderen extra te trainen o.l.v. toptrainers en (ex) internationals. 

"Voor deelname is talent geen vereiste, maar motivatie des te meer"

10 trainingen

Vanaf vrijdag 13 september (16.00 - 17.30) start een serie van 10 trainingen waarin de kinderen in de leeftijd van 7 t/m 15 intensief training krijgen van toptrainers met name gericht op de basis- en passeertechnieken. Als vanzelfsprekend delen we groepen zoveel mogelijk naar leeftijd/niveau in.

Korting

Indien jullie zoon/dochter zich voor 19 augustus inschrijft voor MB Hockeyschool training ontvang je 20% korting op het inschrijfbedrag. Ga voor informatie en inschrijven naar MB Hockeyschool HC Oirschot en gebruik kortingscode "hockeyschool2019" om de korting ook daadwerkelijk te krijgen. 

Hopelijk doen veel gemotiveerde kinderen van HC Oirschot mee aan deze zeer leerzame trainingen.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden met oprichter Marcel Balkestein via [email protected] of 06-30142579

Met sportieve groet,

Commissie jeugdzaken van HC Oirschot

Nieuwsafbeelding