Facebook Twitter LinkedIn
 

Informatie-pagina #samenmoorland

Alg  |  19-4-2018
Op deze pagina wordt de informatie over #samenmoorland bijgehouden waarbij de nieuwste informatie steeds bovenaan staat.

Direct intekenen voor de obligatie: Intekenformulier.
Inleveren kan bij de voorzitter óf mailen naar [email protected].

19 april 2018

Voortgang herinrichting Moorland

 

Tijdens de turbulente raadsvergadering van dinsdagavond 17 april is nog geen definitieve beslissing genomen met betrekking tot de herinrichting van ons sportpark. Deze beslissing zal de raad, zoals nu is toegezegd, nemen op dinsdag 26 juni as. Noteer deze zeer belangrijke datum daarom allemaal in jullie agenda!

 

We hebben ook een constructieve informerende ledenvergadering gehad op maandagavond 16 april en we zullen hetgeen daar aan de orde is gesteld evalueren, en oppakken, c.q. in de besluitvorming meenemen.

 

HCO en VVOV gaan intussen door met waar we al die tijd al mee bezig zijn geweest: verantwoordelijkheid nemen in het proces en constructief toewerken naar een positief besluit inzake een mooi sportpark waar we de toekomst met vertrouwen mee tegemoet kunnen zien. In dit verband is belangrijk dat we zo veel mogelijk steun krijgen: schrijf daarom  zo snel mogelijk in op de obligatielening.

 

De obligatielening is een belangrijk onderdeel van de financiering van het nieuwe sportpark. Het is dan ook zeer fijn om te constateren dat velen zeer betrokken zijn en mee willen doen aan de obligatielening. Wij zijn verheugd dat de tussenstand ‘nu al’ staat op € 23.000,-. Een mooi bedrag maar we zijn er nog niet. Het streefbedrag is minimaal 2 ton. Doe jij ook mee? Heb je vragen of wil je een steentje bijdragen? Kom dan naar ons toe!
#samenmoorland


11 april 2018
Er is een brandbrief met bijlagen naar de gemeente gestuurd t.b.v de raadsvergadering op 17 april 2018. Deze documenten zijn te vinden achter de inlog via www.hcoirschot.nl, Inloggen, Club, Documenten, #samenmoorland.

7 april 2018
Omtrent de obligatielening zijn veel vragen ontstaan. Al deze vragen met antwoorden zijn verzameld in een FAQ-bestand (Frequently Asked Questions).
Het FAQ-bestand is te vinden onder: FAQ inzake obligatielening Moorland.

22 maart 2018
De infoavond op 22 maart over de plannen voor een nieuw Sportpark Jumbo Moorland is naar tevredenheid verlopen. Uit de grote opkomst blijkt wel hoe zeer het onderwerp leeft en dat steunt de besturen van beide verenigingen om er alles aan te doen deze plannen te realiseren. Meer weten? Lees de informatie terug in dit nieuwsbericht op deze website (onder de gele button #samenmoorland).
De presentatie van de avond is hier terug te kijken.Voortgang
Op 3 april en 17 april staan in het gemeentehuis een opiniërende en een besluitvormende raadsvergadering gepland. Deze vergaderingen gaan specifiek over de plannen voor Sportpark Moorland. We horen nog of de vergaderingen openbaar zijn. Dan hopen we dat jullie ons daar ook weer steunen.

Financiering
Plannen kosten vanzelfsprekend geld. We doen daarvoor een beroep op de gemeente, maar ook op jullie en onze sponsoren. Dat doen we in de vorm van een obligatielening. Een vorm van sparen bij je vereniging. Hoe dat werkt, lees je in de speciale brochure hierover.

Om deel te nemen, is er een Intekenformulier gemaakt met daarbij het Reglement Obligatielening.

Investeer jij ook in onze toekomst?Samen staan we sterk: Kees Swaanen (voorzitter VVOV) en Bart Prinsen (voorzitter HCO)Nieuwsafbeelding