Facebook Twitter LinkedIn
 

INSCHRIJFFORMULIER JUMBO HOCKEYDAGEN 2019

Jeugd  |  16-3-2019

De Jumbo Hockeydagen 2019 worden gehouden op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15  augustus 2019. Alle jongens en meisjes die in het seizoen 2019-2020 tot de C, D of E8-categorieën behoren mogen aan de Jumbo Hockeydagen 2019 meedoen. Het programma duurt van 9:00 uur tot 16:00 uur. 

 

Het aantal deelnemers is beperkt tot 96 kinderen, dit om te voorkomen dat de velden te vol worden en er te weinig ruimte is om nog leuk te hockeyen. Let dus op want vol=vol. Als er meer kinderen inschrijven werken wij met een wachtlijst. Leden van HC Oirschot krijgen 24 uur lang voorrang bij de inschrijving, daarna is de inschrijving ook open voor niet leden.

 

Na bevestiging van deelname die je van ons ontvangt dien je de deelnamekosten van € 85,- voor 31 maartover te maken op bankrekeningnummer NL69RABO0301050244 tnv. Hockeyclub Oirschot onder vermelding van de naam van de deelnemer. 

 

Je kunt nu nog geen kledingmaten opgeven. Wij namelijk nog bezig met het maken van een keuze voor wat betreft het kledingpakket. Zodra dit bekend is komen wij hier nog op terug.

 

Tijdens de Jumbo Hockeydagen zullen er, zoals ieder jaar, foto’s gemaakt worden van de deelnemers. Deze worden na afloop op een site gezet waar alleen de deelnemers via een niet openbare link op kunnen komen. Door aanmelding voor de Jumbo Hockeydagen geeft u toestemming dat dit mag.

 

Wilt u dit formulier (zie bijlage) invullen en terugsturen naar [email protected]. Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst. U krijgt hiervan een bevestiging, maar wees niet ongerust als u deze niet meteen ontvangt.Nieuwsafbeelding