Facebook Twitter LinkedIn
 

Update Corona-maatregels per 4 november

Alg  |  8-11-2020

De overheid heeft de volgende maatregelen vastgesteld per 4 november 22.00 uur:

  • Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in groepjes met niet meer dan twee personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.
  • Voor kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan)

 De volgende regels gelden nog steeds:

  • Het clubhuis is alleen toegankelijk voor noodzakelijk toiletbezoek;
  • Ouders en toeschouwers mogen niet op het sportpark komen;
  • Worden kinderen gebracht, laat deze dan uitstappen op de parkeerplaats en wacht in de auto als de kinderen gehaald worden;
  • Verlaat na de training/onderlinge wedstrijd z.s.m. het sportpark.

Wij verzoeken iedereen om zich aan bovenstaande regels te houden en elkaar aan te spreken bij overtreding. Alleen samen krijgen we corona onder controle!


Competitie 2020-2021

Vanwege de aangescherpte maatregelen die op 14 oktober 2020 zijn ingegaan, is het momenteel niet mogelijk om (competitie)wedstrijden te spelen. Bovendien zijn de maatregelen op 4 november verlengd en zelfs uitgebreid. De KNHB wil zodra dit volgens de overheidsmaatregelen weer kan de competities hervatten en treft hiervoor de voorbereidingen. De doelstelling is en blijft dat alle niet gespeelde wedstrijdrondes later alsnog worden gespeeld. Hiervoor wordt ook de winterperiode ingezet.


Op de pagina Corona en het spelen van (competitie)wedstrijden‘ lees je uitgebreidere informatie over de gevolgen van de maatregelen voor de competitie.


Protocol Verantwoord Sporten

De sportbonden en NOC*NSF hebben de richtlijnen en maatregelen van de overheid vertaald naar een sportprotocol verantwoord sporten. Het protocol wordt steeds aangepast als de actualiteit daarom vraagt. Houd deze pagina daarom goed in de gaten! De veelgestelde vragen sluiten aan op het geldende sportprotocol. Meer informatie over corona en sport vind je ook op de site van de Rijksoverheid.


Bij vragen omtrent COVID-19 kun je mailen naar [email protected]


Nieuwsafbeelding