Facebook Twitter LinkedIn
 

Jumbo Hockeydagen 2021

Jeugd  |  20-3-2021

Inschrijven vanaf zondag 21 maart 10:00 uur op https://jumbohockeydagen.nl


Beste ouders/leden van de CDE jeugd, 


Dit jaar wordt voor de zevende keer de Jumbo Hockeydagen georganiseerd. Deze gaan plaatsvinden op 31 Augustus, 1 en 2 September. Deze dagen zullen gevuld worden met veel hockey techniek, spel en natuurlijk plezier. 

Deelname is voor spelers in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar. Dan speel je (in de meeste gevallen) in de E8 t/m de C teams. 


De kinderen zullen op deze drie dagen van 9:00 tot 16:00 vermaakt worden door een enthousiast team van trainers. Alle deelnemers van de Jumbo Hockeydagen krijgen een uniek tenue, welke ze na deze dagen mee naar huis mogen nemen. Omdat Hockeyclub Oirschot 3 velden ter beschikking heeft, hopen we op een nog grotere groep met hockeyers. 


Het aantal aanmeldingen staat open tot een aantal van 120!! Let op, vol = ook echt vol! Mochten er zich meer kinderen inschrijven dan dat het aantal toe laat, zullen deze genoteerd worden op een wachtlijst. Wij zijn gestart met het opzetten van 3 super dagen voor alle deelnemende kinderen. Wij hebben er enorm veel zin in en hopelijk alle kinderen ook! 


Je kan je inschrijven vanaf 21 maart 10.00 uur via de website van HCO 

Hopelijk zien we zoveel mogelijk van jullie op 31 augustus! 


Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet om even te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, 

Maurice Gilsing 

Namens het Jumbo Hockeydagen Oirschot team 

Nieuwsafbeelding