Facebook Twitter LinkedIn
 

Teamindeling seizoen 2021-2022

Jeugd  |  16-5-2021

Beste hockeysters en hockeyers,  

 

Vanwege de corona-restricties hebben we afgelopen seizoen weinig wedstrijden tegen teams van andere clubs kunnen spelen. Dit hebben we geprobeerd in te vullen met onderlinge wedstrijden en gelukkig hebben we veel door kunnen trainen.

Hopelijk lukt het tegen het einde van het seizoen nog tegen andere clubs te spelen.

We gaan er op dit moment vanuit dat we na de zomer weer een gewoon hockeyjaar hebben.  Met de honger naar de hockeybal en het 75 jarig jubileum van de club willen we dit extra speciaal maken.


We zijn dan ook al druk aan de slag met de teamindeling voor het seizoen 2021-2022, mocht je voor komend seizoen op willen zeggen willen we je vragen dit voor 21 mei te doen.

Dit kan via [email protected]


Mocht je opmerkingen hebben voor de indeling van het komend seizoen dan kan je contact op nemen met via het e-mailadres van de betreffende lijn:


[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]


Wat is leuker om samen met je beste vriendinnen en vrienden te hockeyen?  Net als vorig jaar kun je voor elk nieuw lid (d leeftijd en hoger) een waardebon van EUR 25 van Fairsports verdienen. Dus nodig je vriendinnen of vrienden uit om een keer mee te trainen, om ze zo te laten ervaren hoe leuk hockeyen is. Stuur een mail voor het aanmelden voor een proeftraining en/of de waardebon naar [email protected]


We zijn ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers die de commissie jeugdzaken willen komen versterken. We zijn o.a. op zoek naar een voorzitter Jeugdzaken, lijncoördinatoren voor de A jeugd en lijncoördinatoren voor de jongste jeugd.

Mocht je belangstelling of meer informatie willen neem dan contact op via [email protected] of [email protected]


Met sportieve groeten, 

HCO Jeugdzaken


Nieuwsafbeelding