Meisjes A1 kampioen en naar 1e klasse

Jeugd  |  3-10-2021

Eindelijk weer dit seizoen gewoon hockeyen i.p.v. een bericht ontvangen van de KNHB met de mededeling dat het competitie seizoen voorbij is.

Dus konden wij dit seizoen aan de slag in de 2de klasse. We spelen lekker in de regio tegen Dommel, MEP, St Oedenrode, Eindhoven en Hopbel. Ons team bestaat uit 14 enthousiasme  speelsters en worden we getraind door dames 1, Jip en Merle op de dinsdag en op donderdag worden we getraind door Olivier, mede-coach en trainer van Dames1.

De eerste wedstrijd speelde we Hopbel en wonnen we de wedstrijd met 4-0. De volgende wedstrijden werden allemaal gewonnen, soms gemakkelijk en soms hockeyen we tegen ons zelf, maar als we de focus en er hard voor willen werken kunnen we van iedere tegenstander winnen.

Zodoende werden we afgelopen zaterdag weer gecoacht door dames 1 speelsters, Iris en Eva. De eerste helft was HC Eindhoven zeer fysiek en konden ze op 1-0 voorsprong komen. Het laatste kwart werd de diesel weer warmer en werd er weer gehockeyd zoals wij graag wilden. Dus uiteindelijk hebben we de wedstrijd winnend afgesloten met 1-3. Door deze laatste overwinning zijn wij kampioen geworden in de onze poule ook omdat Dommel gelijk heeft gespeeld bij St Oedenrode. Op naar de 1ste klasse!!!