Facebook Twitter LinkedIn
 

Jongste Jeugd + D info training zaal

Jeugd  |  16-12-2021

Beste ouders/verzorgers van onze D-junioren en Jongste Jeugd,


Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag waarin is medegedeeld dat de basisscholen een week eerder vakantie hebben, heeft jeugdzaken gisteren een kort overleg gehad over het wel/niet doorgaan van (zaal) trainingen voor deze doelgroep in week 51.

Besloten is  om de trainingen door te laten gaan zoals we deze achter de schermen al gepland hadden. Hiermee volgen we het landelijk beleid RIVM en KNHB.

Teams die binnenkort een wedstrijd hebben of nog niet in "De Kemmer” hebben getraind, trainen in week 51 in de zaal. Alle overige teams trainen niet. Teams die niet trainen in week 51 zijn: Benjamins, alle F-teams, M8E1, M8E2, JB1, MA1, MA2 en MA3

Uiteraard mag iedereen beslissen om niet te komen trainen als hij/zij zich daar niet goed bij voelt. Als uw kind niet komt trainen, graag uiterlijk a.s. zondag afmelden via de LISA app. De coach kan vervolgens aan de trainer(s) doorgeven hoeveel personen er komen trainen. Het trainingsschema voor week 51 komt uiterlijk vrijdag in de LISA app te staan.


Met sportieve groet,


Jeugdzaken

Hockeyclub Oirschot

Nieuwsafbeelding