Facebook Twitter LinkedIn
 

Zaalhockey terugtrekking junioren

Jeugd  |  25-1-2022

Beste junioren en jongste jeugd leden en hun ouders/verzorgers,


Na zorgvuldige afweging, hebben wij als bestuur van HC Oirschot, besloten om al onze junioren en jongste jeugd teams terug te trekken uit de zaalhockeycompetitie. Ook als deze door de KNHB toch zou worden hervat na de persconferentie van vanavond. De zaaltrainingen worden daarom ook niet meer opgestart.

 

Dit hebben wij besloten omdat wij van mening zijn, dat wij geen volledige zaalhockeycompetitie meer kunnen aanbieden aan onze junioren en jongste jeugd leden. Onze verwachting is dat slechts een klein percentage van de wedstrijden gespeeld kan worden. Daarnaast is de kans groot dat er wedstrijden uitvallen door Corona besmettingen en isolaties binnen onze teams of hun tegenstanders. Afgelopen week hebben er al een aantal regioclubs zich teruggetrokken uit de zaalcompetitie (o.a. HX Oranje Rood, HC Eindhoven, HC Geldrop, VMHC Geel-Zwart, HV Weert, MHC Best en HOCO) Hierdoor zullen er nog minder wedstrijden overblijven om te spelen. Ook kan de KNHB, mocht competitie in de zaal weer is toegestaan, niet garanderen dat de zaalcompetitie zuid hervat kan worden in verband met de vele terugtrekkingen. 

 

De KNHB is inmiddels op de hoogte gebracht van ons besluit. 


Hierop hebben we als bestuur besloten dat de zaalhockeycontributie aangepast gaat worden naar rato van de gemaakte kosten. Nadere informatie hierover volgt nog. 

  

Als bestuur hebben wij gemeend dit besluit nu te nemen, zodat al onze leden weten waar ze aan toe zijn. 


De focus ligt nu op de voorbereiding van de voorjaarscompetitie. Alle junioren en jongste jeugd teams trainen al volgens buiten schema. Op 29 januari, 5 en 12 februari zijn er onderlinge wedstrijden gepland voor al onze junioren en jongste jeugd teams zodat ze goed voorbereid aan de voorjaarscompetitie kunnen beginnen.

 

Dank voor jullie begrip. Met sportieve groet,


Bestuur HC Oirschot

Nieuwsafbeelding