Facebook Twitter LinkedIn
 

HELP JIJ MEE AAN EEN GEZOND SPORTPARK MOORLAND?

Alg  |  9-5-2022

Beste OV-ers en HCO-ers,


Na twee hele gekke jaren, waarin er weinig kon en alles anders was dan voorheen, is er weer volop leven in de brouwerij op onze sportparken. Er wordt weer volop gevoetbald en gehockeyd en er staat gelukkig ook weer veel publiek langs de lijn. Nu alles weer een beetje terug bij het oude is, wordt het ook weer tijd om naar de toekomst te kijken en zaken op te pakken die de afgelopen periode zijn blijven liggen.


Een van die thema’s die we gaan oppakken is "gezondheid en preventie”. Een belangrijk onderdeel hiervan is het stuk EHBO. Zowel de KNVB als de KNHB adviseren dat er bij elke activiteit op ons sportpark een volledig geschoolde EHBO’er of BHV’er aanwezig is. Om dit te realiseren hebben we als OV en HCO besloten om de handen ineen te slaan en samen op te trekken. Zo verwachten we dat we kunnen zorgen dat er in de toekomst voor heel sportpark Jumbo Moorland altijd iemand met EHBO/BHV aanwezig is tijdens clubactiviteiten.


Daarvoor zullen we eerst gaan beginnen met een inventarisatie. Wie zijn al geschoolde EHBO’ers of BHV’ers binnen de gelederen van onze clubs? Wie is bereid hier een steentje aan bij te dragen? En zijn er ook mensen die nog niet geschoold zijn maar hier wel interesse in hebben? Van daaruit gaan we dan de benodigde vervolgstappen zetten.


Bij deze het verzoek aan iedereen die interesse heeft om dit aan te geven via de inventarisatielink. We zien alle positieve reacties graag tegemoet om zo samen te zorgen voor een "Gezond Moorland”!


https://www.survio.com/survey/d/Y8X7F5H9P4Q8C1O1X


Met sportieve groeten,


Projectgroep EHBO Sportpark MoorlandNieuwsafbeelding