Facebook Twitter LinkedIn
 

Problemen levering HCO-shirt

Alg  |  15-9-2022

Beste leden,


Vanwege een wijziging in de productie van Reece zijn wij als club helaas genoodzaakt om andere shirts af te nemen. Inmiddels hebben we het proefmodel goedgekeurd en kunnen de nieuwe shirts worden besteld. Deze worden in december geleverd. 


Welke oplossing kunnen wij tot die tijd bieden voor de leden die geen of een te klein clubshirt hebben?


De leden van de jongste jeugd kunnen het shirt van de Benjamins in bruikleen ontvangen. Mocht je het shirt nog niet hebben ingeleverd dan kun je deze behouden. Mocht je nog geen shirt hebben dan kun je contact opnemen met Maurice Gilsing (06 2507 8985) en ontvang je voor de wedstrijd zaterdag een shirt in bruikleen.


Voor de oudere leden hebben we een tijdelijk groen shirt wat je kan kopen bij Fairsports. Wanneer de nieuwe clubshirts binnen zijn, verzoeken wij je om deze in te leveren. De prijs van het tijdelijke shirt wordt in korting gebracht op het clubshirt zodat onze leden geen extra kosten hoeven te maken. 

Deze oplossing geldt uiteraard ook voor de jongste jeugd leden die geen gebruik kunnen of willen maken van de shirts van de Benjamins. 


Wanneer je nog een goed en passend clubshirt hebt, is het niet noodzakelijk om een ander shirt te kopen. De shirts lijken op elkaar en een combinatie van deze twee shirts binnen een team is geen probleem. 


We vertrouwen erop hiermee samen met Fairsports voor al onze leden een passende oplossing te hebben gevonden.


Met sportieve groet,

Het Bestuur van HCO

Nieuwsafbeelding