Facebook Twitter LinkedIn
 

3e Kerstvakantie Zaalhockeytoernooi meiden-C

Jeugd  |  17-10-2015
Op woensdag 30 december zal in De Kemmer alweer het 3e Kerstvakantie Zaalhockeytoernooi voor meiden-C georganiseerd gaan worden.

Dit is 2 jaar geleden ontstaan omdat er in juni en juli altijd veel veldtoernooien zijn, maar in de zaal eigenlijk niet. Dus toen heeft coach Benno Toenders een meiden-D toernooi georganiseerd.



Aan dit toernooi hebben toen 10 teams deelgenomen. Omdat de belangstelling van teams om deel te nemen in 2013 zo groot was is in 2014 het aantal teams verdubbelt naar 20 teams. Ook is het toen een meiden-C toernooi geworden. De deelnemers kwamen vooral uit de regio maar er was ook nationale belangstelling doordat teams uit Hoofddorp, Uithoorn en Zuphen hebben deelgenomen. Ook het niveau van deelnemers steeg doordat er teams uit de top- en subtopklasse hebben deelgenomen.

In 2015 zal er opnieuw een zaalhockeytoernooi meiden-C plaatsvinden. Opnieuw gaan er teams uit de top- en subtopklasse meedoen, en natuurlijk ook al onze eigen Oirschotse teams. De inschrijving hiervoor is gestart en reeds 15 van de 20 plaatsen zijn bezet.



Nieuwsafbeelding