Facebook Twitter LinkedIn

MC 1 Herfstkampioen

Jeugd  |  20-11-2016
MC1 is nog steeds ongeslagen en heeft tot nu alle wedstrijden van deze herfstcompetitie gewonnen. Gisteren einde van de middag zijn we met een grote groep vol verwachting naar Oss gegaan.
De spandoeken aan de zijlijn opgehangen en de champagne en appeltaart nog in de auto, zijn de meiden de wedstrijd met enthousiasme en volle drive gestart. Net na 1 minuut was de eerste goal voor de meiden al een feit.
Dit wordt een echte kampioenswedstrijd! Oss begon meer tegenstand te bieden en in de rust tekende het scorebord 1-3. Tweede helft werd het hockeyspel van onze meiden weer sprankelend en het regende kansen voor Oirschot en gelukkig ook doelpunten. Eindstand 1-8!
De muziekinstallatie schalmde al voor het einde van de wedstrijd het legendarische "We are The Champions"; de scheidsrechter wilde het feestje nog niet meevieren en de installatie werd uitgezet, op zijn vriendelijke verzoek, om vol open te zetten na het eind signaal!
Het publiek, de meiden en de coaches genoten van de enthousiaste ereronde en de wave met het publiek. De champagne vloeide rijkelijk, in het clubhuis van HC Oss, met de overheerlijke appeltaart. ECHTE KAMPIOENEN!. Meiden fantastisch gedaan!