Facebook Twitter LinkedIn
 

Secretaris - Tom Sas

Per ingang van augustus 2016 ben ik als secretaris verbonden aan het bestuur van onze club. Mijn naam is Tom Sas, ik ben 36 jaar oud en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. In deze stad ben ik docent geschiedenis op een middelbare school en werk ik 1 dag per week als zelfstandig historisch onderzoeker. In de toekomst hoop ik nog eens een boek te schrijven over de geschiedenis van hockeyclub Oirschot.

Sinds 1987 ben ik lid van onze prachtige vereniging. Na de jeugdteams te hebben doorlopen ben ik sinds seizoen 1999-2000 lid van de selectie van heren 1, wat betekent dat ik op woensdag- en vrijdagavond op het trainingsveld sta en op zondag mijn wedstrijden speel. In het verleden ben ik trainer en coach geweest van diverse jeugdteams. Daarnaast ben ik onder andere actief geweest als zaalfunctionaris en voorzitter van de Jeugdtoernooicommissie.

Als bestuurslid hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen om het reilen en zeilen van de hockeyclub mede in goede banen te leiden. Naast de secretariaatszaken binnen het bestuur zal ik me onder meer bezig houden met de organisatie van de arbitrage.
BewarenBewaren