Facebook Twitter LinkedIn
 

Senioren TC en Vice-voorzitter - Thijs de Vries

De Senioren Technische Commissie (TC) heeft als belangrijkste taak om de teams bij de senioren in te delen en samen te stellen. Daarnaast hebben monitoren ze de teams gedurende het hele seizoen zodat alles kan blijven draaien. In het geval dat er zich problemen voordoen binnen teams, zoeken wij altijd naar oplossingen. 

Naast het ondersteunen van de recreatieve teams, zijn Dames 1 en Heren 1 ook belangrijk voor de club. Een goede begeleiding van een coach en/of trainer is dan van groot belang om een goede prestatie te kunnen leveren. We overleggen daarom regelmatig met de trainers, coaches en aanvoerders van deze teams. De invulling wordt geregeld door de TC en ze zorgen voor de beschikbaarheid van de nodige financiële middelen. De trainers worden ook geregeld voor de senioren teams die recreatief spelen. 

De TC wordt gevormd door Hans van de Schoot, Lotte Bullens, Judy van de Schoot, Geert Menke en Thijs de Vries. We overleggen één keer per maand en we zouden het heel fijn vinden als jullie ideeën of vragen hebben, dat aan ons voorleggen.

Tot op Moorland!

Thijs de Vries