Facebook Twitter LinkedIn
 

Terugblik Infoavond 22 maart #samenmoorland

Alg  |  23-3-2018

De infoavond over de plannen voor een nieuw Sportpark Jumbo Moorland is naar tevredenheid verlopen. Uit de grote opkomst blijkt wel hoe zeer het onderwerp leeft en dat steunt de besturen van beide verenigingen om er alles aan te doen deze plannen te realiseren. Meer weten? Lees de informatie terug in dit nieuwsbericht op deze website (en later onder de button #samenmoorland).
De presentatie van de avond is hier terug te kijken.Voortgang
Op 3 april en 17 april staan in het gemeentehuis een opiniërende en een besluitvormende raadsvergadering gepland. Deze vergaderingen gaan specifiek over de plannen voor Sportpark Moorland. We horen nog of de vergaderingen openbaar zijn. Dan hopen we dat jullie ons daar ook weer steunen.

Financiering 
Plannen kosten vanzelfsprekend geld. We doen daarvoor een beroep op de gemeente, maar ook op jullie en onze sponsoren. Dat doen we in de vorm van een obligatielening. Een vorm van sparen bij je vereniging. Hoe dat werkt, lees je in de speciale brochure hierover. 

Om deel te nemen, is er een Intekenformulier gemaakt met daarbij het Reglement Obligatielening

Investeer jij ook in onze toekomst?Samen staan we sterk: Kees Swaanen (voorzitter VVOV) en Bart Prinsen (voorzitter HCO)
Nieuwsafbeelding