Facebook Twitter LinkedIn
 

Samenloop voor hoop zoekt vrijwilligers

Alg  |  8-2-2020

Wij organiseren een SamenLoop voor Hoop in Oirschot op en rond de Markt van zaterdag 6 juni 14.00 uur tot zondag 7 juni 14.00 uur. Wellicht ben je al bekend met deze goede doel-actie voor KWF/Kankerbestrijding. Het totaal aan activiteiten maakt van SamenLoop voor Hoop een indrukwekkend, onderhoudend,  aangrijpend en soms ook emotioneel evenement dat mensen verbindt en inspireert.

 

Wij zoeken vrijwilligers! 

Voor de organisatie hebben we veel vrijwilligers nodig. Vrijwilligers die helpen met het vullen, plaatsen en aansteken van de kaarsenzakken, vrijwilligers die helpen met het opbouwen en afbreken van het terrein, vrijwilligers die helpen tijdens het evenement in de horeca, bij de kanjers, bij het entertainment, maar ook bij de toiletwagens etc.

 

Doe je mee? We willen je vragen je officieel aan te melden op de site van SamenLoop voor Hoop Oirschot:

De directe link om je in te schrijven als vrijwilliger is: inschrijven als vrijwilliger, deze registratie is noodzakelijk voor de verzekering. Bovendien krijg je je eigen SamenLoopT-shirt.


Beschikbaarheid invullen 

Daarnaast vragen we je het bijgevoegde formulier in te vullen en aan ons te retourneren. Met dit formulier inventariseren we de beschikbaarheid. We zoeken vrijwilligers voor blokken van 3 uur. Meerdere blokken beschikbaarheid zijn natuurlijk zeer welkom! We hebben veel mensen nodig! Het formulier mag per mail naar [email protected] of geprint bij één van ons in de bus (adressen zie onderaan dit bericht).


Bijeenkomst 

Ruim van te voren plannen we een avond om iedereen te informeren over het hoe en wat tijdens dit mooie evenement.


Wat is een samenloop voor hoop?

SamenLoop voor Hoop is veel meer dan een 24-uurs wandelestafette over een fraai parcours. Het is een evenement dat georganiseerd wordt voor mensen die kanker hebben, of hebben gehad. Deze zogeheten ‘kanjers’ zijn de eregasten en worden op gepaste wijze in het zonnetje gezet. Daarnaast wordt tijdens het evenement geld ingezameld voor onderzoek naar kanker. Onderzoek is cruciaal om de overlevingskansen voor mensen bij wie kanker geconstateerd wordt te vergroten.


Om de SamenLoop tot een succes te maken, zijn zoals gezegd heel veel handen nodig. Mogen we op jou rekenen? Misschien ken je nog anderen die mogelijk ook willen helpen? Zegt het voort!

 

Voor meer informatie kijk op de website en volg onze facebookpagina Samenloop voor hoop gemeente Oirschot.

 

Bij voorbaat hartelijk dank voor je inzet

 

Commissie vrijwilligers:

 

Anke van der Avort-Kuypers, Cloete 21, 5688 PB Oirschot

Celestine van Loon, Molenstraat 43, 5688 AC Oirschot

Uschi van der Velden, Knoopakker 21, 5688PX Oirschot


Nieuwsafbeelding