Facebook Twitter LinkedIn
 

Super Sunday 12 april

Alg  |  4-4-2015
Jaja, eindelijk kunnen we wat meer bekendmaken over 12 april. Misschien heb je al een vooraankondiging gelezen in de Uitstraling, maar mocht je dat niet zo zijn dan vertellen we je er graag wat meer over in deze mail. Op 12 april spelen bijna alle seniorenteams thuis en dat leek ons een mooie gelegenheid om hier een knallende dag van te maken. Een 'Open Dag' met als thema: superhelden. 

Iedereen kan de hele dag binnenlopen om eens een kijkje te nemen bij onze hockeyclub. Wat is hockey? Is hockey iets voor mij? Wat moet ik allemaal regelen als ik wil hockeyen? In de ochtend wordt er een speciale training georganiseerd voor iedereen die eens wil hockeyen: "EF-kes hockeyen" en "trimhockey". Niet alleen voor kids, maar ook papa's en mama's mogen het eens komen proberen. Als jij komt mag je dus een vriendje of vriendinnetje meenemen, maar ook je buurman, mama of oom bijvoorbeeld. We delen het veld op in twee zodat je ook een beetje naar elkaar kunt kijken! 

Natuurlijk is er niet alleen iets te beleven voor potentiële leden maar ook voor jullie, onze oud-leden en sponsoren. Ook allemaal superhelden. We zullen de dag afsluiten met een knallend feest, dus kom verkleed als superheld (of laat je schminken als superheld) naar onze Super Sunday op 12 april. Zullen wij eens even laten zien dat we de leukste hockeyclub van de omgeving zijn :-) ! 

Het complete programma vind je in de bijlage en als je nog vragen hebt kun je altijd even mailen. 

Tot de 12e!
Nieuwsafbeelding