Facebook Twitter LinkedIn
 

Wie nomineer jij als UITBLINKER van HCOirschot ?

Alg  |  18-5-2015

Bij HCOirschot zijn er vele vrijwilligers die er voor zorgen dat we elk weekend opnieuw kunnen genieten van een potje hockey en alle andere gave activiteiten die er worden georganiseerd. Het paviljoen is open voor een lekker kopje koffie, de kleedkamers zijn gepoetst, de lampen branden, het wedstrijdschema is gepland, de gastteams worden vriendelijk ontvangen, de scheidsen staan klaar, de coaches spreken de teams bemoedigend toe en onze hockeyers staan te popelen om in de wedstrijd te laten zien wat ze tijdens de training hebben geoefend. Dat en nog veel meer wordt allemaal mogelijk gemaakt door de ‘Uitblinkers’ van onze club. De mensen die voor- maar vooral ook achter de schermen zorgen dat HCOirschot een goed georganiseerde club is.

Daarom heeft de Rabobank de actie ‘Uitblinkers’ bedacht:

Geen hockeyclub kan zonder ze: de vrijwilligers die er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Omdat het de hoogste tijd is deze stille krachten in het zonnetje te zetten, is Rabobank op zoek naar de Uitblinkers van jouw club!

Laat weten wie bij jou op de club de eretitel Uitblinker verdient. Als je dat doet, maak je zelf kans op een trip voor 2 personen naar het EK hockey. Ga naar www.rabosport.nl/event/uitblinkers, kies jouw club en laat weten welke vrijwilliger je wilt nomineren als Uitblinker.

Inmiddels zijn er ruim 200 Uitblinkers genomineerd: onmisbare vrijwilligers die zich week in week uit inzetten voor hun hockeyclub. Staat de Uitblinker van jouw club er al tussen? Je kunt nog tot 1 juni nomineren en zo kans maken op een trip naar het EK in Londen!

Win kaarten voor het EK in Londen
Een podium voor Uitblinkers

De meest bijzondere verhalen worden uitgelicht op www.rabosport.nl/event/uitblinkers. Neem bijvoorbeeld Barbara Burgering van SV Kampong. Ze zet zich elke dag in voor de LG- en G-hockeyers van de club. Of Eline Prinsen en Leonoor Seidel: het gouden duo dat onvermoeibaar de jongste jeugd van HV Assen begeleidt.

De vaakst genomineerde Uitblinker van elke club krijgt een plek op het shirt van de Nederlandse teams. Dit speciale shirt wordt tijdens het aankomende EK in Londen door de internationals gedragen. Last but not least worden de winnende Uitblinkers door Rabobank uitgenodigd om een wedstrijd van Oranje in Nederland bij te wonen.

Dus wacht niet langer en nomineer onze eigen HCO Uitblinkers!!!
Nieuwsafbeelding