Facebook Twitter LinkedIn
 

G-sport voor mensen met beperking vanaf 2 oktober

Alg  |  28-8-2016

Sport en beweging voor mensen met een beperking bij Hockeyclub Oirschot, Voetbalvereniging Oirschot Vooruit en Corpus Novum

Iedereen kan meedoen!’ 

Voetbalvereniging Oirschot Vooruit, Hockeyclub Oirschot en Feelgood- en fitnessclub Corpus Novum hebben elkaar gevonden in de wens iedereen te laten meesporten en -bewegen.


Dit betekent dat zij G-Hockey, G-Voetbal en G-Fitness gaan organiseren en uitproberen in het seizoen 2016/2017. Bij gebleken belangstelling en succes zal later worden gezocht naar aansluiting bij lopende G-competities.
De sportactiviteiten zijn bedoeld voor jonge en jong-volwassen mensen met een verstandelijke beperking en/of psycho-sociale problemen ten gevolge van een aandoening of stoornis.


Op zondag 2 oktober zal er vanaf 9.30 uur bij Hockeyclub Oirschot een kick off plaatsvinden met alle belangstellenden en hun ouders/familie en ondersteuners. Natuurlijk worden er dan ook sportactiviteiten georganiseerd.


De drie sporten worden in drie opvolgende periodes van zes weken aangeboden steeds op de zondagochtend vanaf 9.30 uur, wellicht bij gebleken belangstelling ook nog in combinaties:

Hockey:  2 oktober tot en met 20 november

Fitness: 8 januari tot en met 2 februari

Voetbal: 5 maart tot en met 9 april


De nadruk ligt op gezellig samen sporten en bewegen en voldoende ruimte voor individuele aandacht.


Ouders, vrijwilligers en deelnemers kunnen zich voor 15 september a.s. opgeven bij coördinator Femke Ritz via [email protected], waar zij ook voor informatie terecht kunnen.


Femke zal dan contact opnemen.

BewarenBewaren BewarenBewaren BewarenBewaren
Nieuwsafbeelding