Facebook Twitter LinkedIn
 

App trainingen: Kicks 'n Sticks

Jeugd  |  15-4-2021
Beste leden,

Eindelijk mogen we jullie op de hoogte brengen over onze nieuwe samenwerking met het platform Kicks ’n Sticks!  
De afgelopen maanden zijn we al erg druk bezig geweest met de Kicks ’n Sticks app, die tal van mogelijkheden bied aan spelers, trainers & ouders. 

Het is een app waarin trainingen zijn opgenomen en zijn afgestemd op leeftijd en niveau, waarin technieken worden uitgelegd en te zien zijn op video, waarin prestaties van spelers vast gelegd kunnen worden, waarin je met je team berichten en foto’s kan uitwisselen en nog véél meer! 

Sinds 6 weken loopt er een pilot fase waarbij enkele trainers de app hebben mogen proberen en dat leverde veel positieve reacties op! 

Stapje voor stapje komen we dichterbij om Kicks en Sticks volledig te gaan gebruiken binnen HC Oirschot. Op korte termijn worden ook alle trainers van D, C en B lijnen toegevoegd aan de app, om kennis te maken met al de nieuwe mogelijkheden. In de komende maanden zullen er ook steeds meer trainers en leden worden toegevoegd aan de app.  

We houden jullie op de hoogte over de vorderingen m.b.t. Kicks ’n Sticks en hopen jullie snel kennis te mogen laten maken met het nieuwe platform Kicks ’n Sticks!

Sportieve groet, 
Maurice, Hein & Britt
Nieuwsafbeelding