Facebook Twitter LinkedIn
 

Trainers - info materialen

Alg  |  12-10-2022

Beste Trainers,


Hieronder belangrijke informatie omtrent de materialen, lees deze mail daarom goed door!


Sinds vandaag (12-10) zijn de kliko’s met de algemene trainingsmaterialen gevuld met ballentassen in plaats van kratjes. Iedere kliko is gevuld met 4 tassen van 48 stuks en daarnaast 2 stapels met kleine hoedjes (zie afbeelding in de bijlage). Het is de bedoeling dat deze materialen in de kliko zitten én blijven, overige trainingsmaterialen zijn de vinden in het materialenhok.

Bij gebruik van overige trainingsmaterialen wordt verwacht dat deze na gebruik weer netjes en op de juiste plek terug worden gelegd, zodat we samen het materialenhok compleet en netjes weten te houden!


Daarnaast jullie aandacht voor de trainingsgoaltjes! Afgelopen zaterdag heeft er een speelster flinke verwondingen opgelopen als gevolg van een botsing met een van de trainingsgoaltjes. Dit doordat de goaltjes niet goed aan de kant waren gezet.

We willen jullie als trainers daarom vragen om de trainingsgoaltjes na de trainingen weer netjes terug te zetten in de daarvoor gemaakte inhammen op veld 2 & 3 (zie afbeelding in de bijlage) óf tegen de boarding achter de achterlijn als het gaat om veld 1, zo voorkomen we gevaarlijke situaties in de toekomst.


Als laatst de zwarte slurf… We maken regelmatig mee dat de slurf (voor het maken van een veldafscheiding) boven op een van de sproeiers ligt. Dit is voor zowel de slurf als de sproeiers niet goed en beide kunnen hieraan kapot gaan. Zorg er dus voor dat de slurf niet op de sproeiers terecht komt, dan kunnen we nog jaren genieten van beiden.


Alvast bedankt voor jullie medewerking!


Sportieve groet,

Maurice Gilsing & Britt de Poorter

Nieuwsafbeelding