Facebook Twitter LinkedIn
 

Succes Maurice !

Alg  |  28-2-2024

Na ruim vijf jaar voor Hockeyclub Oirschot werkzaam te zijn geweest, gaat Maurice HCO helaas verlaten. Hij heeft een fantastisch nieuwe uitdaging gevonden, want hij gaat als ervaringsdeskundige werken bij het psychotraumacentrum in Den Bosch. Een unieke kans voor Maurice om weer aan het werk te zijn in de zorgsector en daarbij met zijn eigen ervaringen anderen te kunnen helpen.


Maurice is een HCO man in hart en nieren. Hij heeft niet voor niets de titel LID VAN VERDIENSTE ontvangen. Naast al het vrijwilligerswerk voor HCO, heeft Maurice de afgelopen jaren in samenwerking met de Gemeente Oirschot en Corné Boot van "Wijzer” mooie dingen gedaan voor HCO. De gastlessen hockey op de basisscholen in Oirschot, Spoordonk en De Beerzen waar meester Maurice altijd weer enthousiast werd ontvangen door de leerlingen is een heel belangrijke voor HCO geweest. 


De tomeloze inzet tijdens de corona periode is er nog zo een. Bellen naar alle sportlocaties, training en lessen geven met steeds wisselende regels, weer nieuwe trainingsschema’s maken tot schoonmaken van de ballen en ander materiaal. De verbinding zoeken met het Kempenhorst college en het ROC in Tilburg, oa met begeleiding van stagiaires mag ook in dit rijtje staan. En natuurlijk als vrijwilliger niet te vergeten de JUMBO Hockeydagen. Wat hebben de kinderen steeds genoten van deze eerste hockey activiteit van het seizoen.

 

We danken Maurice voor al zijn inzet! We wensen hem succes met deze nieuwe uitdaging en bovenal heel veel werkplezier toe!

 

Het Bestuur van HCO








Nieuwsafbeelding

Gerelateerd nieuws