Facebook Twitter LinkedIn
 

Prestatief hockey

Binnen onze club is er ruimte voor prestatief en recreatief hockey. We vinden het belangrijk dat we goede coaches en trainers hebben om daarmee het prestatief hockey te stimuleren. 

Dames 1
Onze dames spelen dit jaar onder leiding van Roelof-Jan Lukten en Arjen Kramer. Beide heren waren in het verleden al actief bij onze club en konden het eigenlijk niet missen! Het groen-witte bloed stroomt door hun aderen. In het verleden coachten en trainden zij eerste teams van de dames en heren van Oirschot, gingen vervolgens naar Zwart-Wit en Venlo en zijn nu weer terug op het 'oude nest'. 

Dames 1 speelt derde klasse en heeft het doel om dit jaar te promoveren. De afgelopen twee jaren waren ze er héél erg dicht bij (twee keer tweede bij de promotiewedstrijden), en nu willen ze niets anders dan een klasse hoger spelen. Deze meiden spelen iedere zondag om 12.45 uur een spannende wedstrijd en houden van lekker veel publiek. Je kunt ze volgen op Twitter en Facebook en op hun eigen site: www.ladies1st.nl. Hou ze in de gaten! 

Heren 1
Onze heren zijn in seizoen 2013/2014 helaas gedegradeerd naar de vierde klasse. Na jaren steady in de derde klasse te hebben gespeeld, was het de afgelopen twee seizoenen steeds lastiger om erin te blijven. Dit jaar doen  de heren er alles aan om zich onder leiding van de nieuwe coach Hans Stroink, terug te vechten in de derde klasse. Hans Stroink en hockey is eigenlijk één begrip, Hans is altijd op de velden te vinden. Naast zijn inzet bij onze club, is hij ook actief met de uitrol van Funkey Hockey in de omgeving. 

Ook de heren krijgen kippenvel van veel mensen aan de lijn. Ze spelen iedere zondag om 14.30 uur, na de dames. De heren zijn actief op hun eigen website, www.oirschotheren1.nl en Facebook. Tijdens de wedstrijd wordt hun Twitter bijgehouden zodat je vanaf de bank kunt zien wat onze heren doen!